هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار گرفت (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقوع ۶۸ حادثه در پی وزش باد و بارش باران در مشهد(۲۰ اردیبهشت) وزش باد شدید در مشهد باعث جدا شدن ورق‌های کامپوزیت نمای یک هتل شد ۴۳ نقطه از مشهد درگیر آب گرفتگی شد | حجم بارش در مشهد به ۱۳ میلی‌متر رسید (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) فرودگاه مشهد مثل دبی نشد! | بارش شدید باران خللی در پروازها ایجاد نکرد راه‌آهن مشهد: مسافران زمان‌بندی برای رسیدن به ایستگاه راه‌آهن را در نظر بگیرند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۱۵۰ دقیقه‌ تلاش آتش نشانان برای نجات دو جوان کارتن خواب از سیلاب کال خیام + عکس شهردار مشهد: ۶ هزار نیروی خدمات شهری مشغول فعالیت هستند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم رفع ۴۰ مورد آب‌گرفتگی درپی بارش‌های اخیر در مشهد + فیلم (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشهدالرضا(ع) در تدارک ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت | اجرای بیش از ۳۰ برنامه ویژه برای دهه کرامت در مشهد + فیلم اعلام ویژه‌برنامه‌های دهه ادب و حماسه | همایش علمی «حکیم توس» در مشهد برگزار می‌شود آغاز جشن‌های دهه کرامت در مشهد | مدیریت شهری با فضاآرایی شهری به استقبال این دهه می‌رود بوستان‌های وکیل‌آباد و چهل‌بازه مشهد تعطیل شدند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعمال قانون ۳ هزار و ۲۵۵ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۸۴ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) باران بهاری هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) آماده‌باش تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان و مدیران دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی تا ۴۸ ساعت (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) هشدار فرماندار مشهد به دستگاه‌های خدمات‌رسان برای آمادگی مقابله با طوفان و بارش باران شدید (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) هشدار بارش سنگین و‌ پرحجم طی پنجشنبه در خراسان رضوی و مشهد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) آماده‌باش کامل مدیریت شهری در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی در مشهد آب تمام نقاط مشهد حد قابل شرب دارد
سرخط خبرها

آدرس ۷ مرکز ۲۴ ساعته تزریق رمدسیویر در مشهد + لیست مراکز (۱۴ شهریورماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۹۶۰۰
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۴
  • ۱
آدرس ۷ مرکز ۲۴ ساعته تزریق رمدسیویر در مشهد + لیست مراکز (۱۴ شهریورماه ۱۴۰۰)
 دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مجموع ۱۵ کلینیک سرپایی رمدسیویر در مشهد، ۷ کلینیک به صورت شبانه روزی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر انجیدنی اظهارداشت: در پیک پنجم کرونا به منظور افزایش سرعت خدمات رسانی به بیماران، مراکز سرپایی رمدسیویر در مشهد راه اندازی شده است. این مراکز از ابتدای راه اندازی تا کنون به بیش از ۲۰ هزار بیمار خدمات ارائه داده اند که این امر نقش موثری در کاهش بار بستری مراکز درمانی داشته است.

وی با اشاره به اینکه در قرارگاه عملیاتی مبارزه کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد که حدود ۱۵ روز است شکل گرفته در قالب کمیته‌های ۹ گانه در حوزه مدیریت کرونا فعالیت‌های متنوعی انجام می‌شود، گفت: فعالیت کمیته درمان، قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد در چند بخش تقسیم بندی شده است.

دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در حال حاضر کمبود تخت‌ها جبران شده و بیمارستان‌های خصوصی و خیریه، نظامی و دولتی غیر دانشگاهی زیر بار کرونا رفتند و بیمارستان‌های اصلی مانند امام رضا (ع)، قائم (عج)، شریعتی و هاشمی‌نژاد با ظرفیت حداکثری فعالیت کردند.

انجیدنی با بیان اینکه این مراکز درمانی در اوج پیک حدود ۱۵۰۰ بیمار بستری داشتند، گفت: علاوه بر افزایش تخت‌های بستری، کلینیک‌های تزریق رمدسیویر فعال شد تا حجم مراجعات مردمی به بیمارستان‌ها کاهش یابد و بار بیماران سرپایی نیز بر روی مراکز بیمارستانی سنگینی نکند.

وی با اشاره به اینکه با مدیریتی که در حوزه تخت‌ها انجام شد، کمبود تخت به ویژه در خصوص تخت‌های عادی احساس نشد، عنوان کرد: در حال حاضر در زمانی از پیک هستیم که نیاز به تخت ویژه افزایش یافته از همین رو در تلاش هستیم که بخش‌های ویژه به خصوص آی. سی. یو راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه بیمارانی که نیاز به ونتیلاتور دارند شناسایی و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری می‌شوند، گفت: در حوزه رفع کمبود نیروی انسانی و تجهیزات پزشکی تلاش‌هایی صورت گرفته است که از آن جمله می‌توان به تمدید قرارداد نیرو‌های انسانی طرحی و قرارداد‌های ۸۹ روزه اشاره کرد.

انجیدنی تصریح کرد: از مجموع ۱۵ کلینیک سرپایی هفت کلینیک شبانه‌روزی برای تزریق رمدسیویر تاسیس شد که تنها در یکی از کلینیک‌های شبانه روزی، روزانه هزار و ۸۰۰ بیمار سرپایی برای تزریق رمدسیویر مراجعه می‌کردند.

وی با بیان اینکه با تزریق داروی رمدسیویر برای بیماران سرپایی باعث کاهش مشکلات کمبود تخت شد، عنوان کرد: به منظور بررسی شرایط و نحوه خدمت‌رسانی به مردم بازرسی شبانه از مراکز انجام شده است علاوه براین یک مرکز سی تی اسکن در جاده سیمان راه اندازی شد تا به نیاز مردم در حاشیه شهر پاسخ داده شود.

دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حوزه یکسان سازی پروتکل‌های درمانی و پرهیز از نگاه سلیقه‌ای پزشکان در حوزه درمان بیماران مبتلا به کرونا، اقدامات خوبی انجام شده است.

وی تصریح کرد: کمیته علمی کرونا در استانداری شکل گرفت و کمیته اموزش توانستند درمان استاندارد برای بیماران سرپایی و بستری را در اختیار اساتید و پزشکان درمانگر قرار دهند، علاوه براین یکسان سازی پروتکل‌های درمانی در شهرستان‌ها نیز در حال پایش است و تیم‌هایی برای آموزش در شهرستان‌ها حضور می‌یابند.

در حال حاضر بیمارستان‌های ناظران واقع در قاسم آباد، بیمارستان جواد الائمه (ع) در بلوار وکیل آباد، بیمارستان بنت الهدی در خیابان بهار، بیمارستان امام سجاد (ع) در بزرگراه شهید آوینی و بیمارستان ثامن الائمه (ع) ناجا واقع در عدل خمینی (اولویت نیرو‌های مسلح)، بیمارستان رضوی واقع در بزرگراه آزادی بعد از پل قائم (عج) به عنوان مراکز بیمارستانی تزریق رمدسیویر در شهر مشهد تعیین شده اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
0
0
مرکز تزریق رمدسیویر در درمانگاه بیمارستان امام رضا ، شبانه روزی واقع در ورودی اورژانس عدالتیان انجام می شود.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->